Doç. Dr. Serkan Arıkan - Uygulanabilir Test Ölçümleriyle Yapay Zeka Tabanlı Haftalık Çalışma Planı Hazırlama Motoru

Yapay zekâ teknolojilerinin müşteri kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda ürün ya da çözümlere dönüştürülmesine katkı sağlamayı ve Türkiye Yapay Zekâ Ekosistemini harekete geçirmeyi amaçlayan TÜBİTAK 1711-YZE2023 kodlu Yapay Zekâ Ekosistem 2023 Çağrısı kapsamında önerilen projelerin bilimsel değerlendirme sonuçları açıklanmıştır. Boğaziçi Üniversitesi'nin Teknoloji Sağlayıcı Kurum olarak yer aldığı 3 proje başvurusu fonlanmaya hak kazanmış olup Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Arıkan'ın yürütücü olarak yer aldığı "Uygulanabilir Test Ölçümleriyle Yapay Zeka Tabanlı Haftalık Çalışma Planı Hazırlama Motoru" projesi fonlanmaya hak kazanmıştır.

Proje yürütücüsü Doç. Dr. Serkan Arıkan ve proje ekibini tebrik eder, başarılar dilerim.

Prof. Dr. İrfan Erdoğan

Dekan